Șeful APIA a mers să verifice dacă funcționarii sunt la centre în weekend!

Adrian Pintea, directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a mers să verifice dacă funcționarii instituției respectă reglementarea privind activitatea continuată și în zilele de sâmbăă și duminică. Șeful APIA Central a mers la APIA Constanța, acolo unde echipele se aflau la birou pentru a prelua și prelucra cererile fermierilor pentru subvențiile din acest an.

”Centrul Județean APIA Constanța a primit astăzi, 31.05.2020, vizita Directorului General al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, domnul Adrian Pintea, în vederea verificării stadiului depunerii cererilor unice de plată în campania 2020. Munca tuturor colegilor din cadrul centrului județean și a centrelor locale arondate acestuia a condus la depunderea a 9.230 de cereri de sprijin pentru o suprafață totală de peste 360.000 de hectare”, se arată într-o comunicare a APIA.

Pe langă activitatea de înregistrare a cererilor noi, funcționarii Centrului Județean Constanța ”continuă și autorizarea la plată pentru schemele de sprijin aferente anului 2019. Până în momentul de față, la nivelul județului, au fost autorizate 99,73% din totalul dosarelor depuse în campania de anul trecut, cu suma de 129,72 milioane euro”, mai arată oficialii instituției.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, până în data de 15 iunie, data limită pentru depunerea cererilor unice în campania 2020, funcționarii APIA lucrează inclusiv în zilele de week-end și în perioada sărbătorilor legale (1 iunie și 8 iunie).

Login pentru a posta comentarii
Go to top