Focar de coronavirus la Smithfield, cel mai mare producător de carne de porc din România!

Numărul cazurile de COVID-19 continuă să crească. În cursul zilei de astăzi s-a anunțat că un focar de coronavirus a fost confirmat în județul Timiș, în cadrul companiei Smithfield.

La compania de procesare a cărnii Smithfield au fost confirmați cu COVID 19 opt angajați vietnamezi care lucrează într-una dintre secții, conform publicației locale opiniatimisoarei.ro.

În acest caz sunt testați toți ceilalți angajați cu care muncitorii au intrat în contact. Ei locuiesc într-un cămin, împreună cu alți 60 de cetățeni asiatici, iar acesta a fost izolat vreme de 14 zile. Cei 8 sunt asimptomatici.

A fost anunțată și Ambasada statului Vietnam la București.

Smithfield România, cel mai mare jucător de pe piaţa de carne de porc, a raportat în 2019 o cifră de afaceri de 1,24 miliarde de lei (262 mil. euro), în creştere cu 43% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Până astăzi, 12 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 32.535 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.387 au fost externate, dintre care 21.545 de pacienți vindecați și 1.842 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 322 de apeluri la numărul unic de urgență 112.

Login pentru a posta comentarii
Go to top