CRESCĂTORII DE BOVINE, LA MINISTRUL AGRICULTURII! SE NEGOCIAZĂ AJUTORUL pentru FERMELE DE VACI!

ȘEDINȚĂ DE LUCRU. Ministerul Agriculturii i-a convocat pentru mâine, 20 august 2020, pe liderii asociațiilor crescătorilor de bovine la o ședință de lucru care se va ține la sediul MADR. Se negociază ajutorul care va fi acordat fermelor de vaci.

Sunt invitați la discuțiile de la Ministerul Agriculturii despre ajutoarele pentru crescătorii de bovine reprezentații următoarelor asociații: Asociația Generală a Crescătorilor de Taurine din România, președinte Toader Neață Împăratu, Asociația Crescătorilor de Taurine HolsteinRo, președinte Claudiu Davițoiu, Federația Națională a Crescătorilor de Bovine din România, președinte Claudiu Frânc, Asociația Crescătorilor de Vaci Bălțata Românească, președinte Raul Ioan Bularca, Asociația Crescătorilor de Bovine pentru Carne, președinte Dumitru Grigorean, Asociația Aberdeen Angus, președinte Marcel Olteanu, Asociația Angus Ro, președinte Paul Pricop, Asociația Crescătorilor de Bivoli din Transilvania, președinte Călin Zanc.

Întâlnirea de lucru privind sprijinul propus a se acorda crescătorilor de bovine se va desfășura mâine, 20 august 2020, de la ora 11, la sediul Ministerului Agriculturii, precizează adresa transmisă de MADR asociațiilor. 
 

Login pentru a posta comentarii
Go to top