Carnea de vită din rasa Bălțată Românească – produs premium pe raftul marilor magazine!

 

Carnea de Bălțată Românească obținută în ferme din țara noastră este la un pas de a deveni un produs premium care se va afla pe rafturile marilor magazine. Asociația Crescătorilor de vaci ”Bălțată Românească” tip Simmental (ACVBR-SIM) a pregătit deja primele produse pe care consumatorii le vor găsi în magazine și care asigură carne fragedă, proaspătă și de calitate.

Asociația anunță că fermele membre înființate în mai multe județe din România vor asigura necesarul de tăurași de Bălțată Românească, îngrășați până la 800 de kg, pentru produsele de carne Premium care se vor regăsi pe rafturile magazinelor.

De acum înainte brandul: ”Bălțată Românească – produse românești” va garanta continuu consumatorilor, produse din carne fragedă, proaspătă și de calitate! Fermierii interesați, crescători de Bălțată Românească, pot deveni colaboratori ai ACVBR-SIM, direct sau prin intermediul asociațiilor partenere din județele țării. În paralel cu produsele din carne, ACVBR-SIM dezvoltă rețeaua de unități de procesare lapte și colectare lapte. Asta-i șansă crescătorilor de Bălțată Românească din România, ca împreună și în mod organizat să asigure hrană de zi cu zi pentru concetățenii lor. Credeți în fermierii din România, credeți în ACVBR-SIM! – transmite asociația.

Agrointeligența-AGROINTEL.RO a anunțat în premieră despre proiectul ACVBR-SIM privind lansarea pe piață a produselor din carne provenite de la tăurașii de Bălțată Românească. Despre acest subiect aici: Ofensiva Bălţatei Româneşti pe piaţa cărnii de vită: ”Investim în 20 de ferme de îngrășare care vor aduce pe piață 2.000 de capete lunar”

 

Sursa:

https://agrointel.ro/196845/carnea-de-vita-din-rasa-baltata-romaneasca-produs-premium-pe-raftul-marilor-magazine/

Ultima modificare Marți, 17 August 2021 17:51

Login pentru a posta comentarii
Go to top