Fermier: Dacă impozitează tot din gospodărie, să vină Fiscul să hrănească animalele și să curețe grajdurile!

Sunt unii care o țin una și bună cu impozitarea ultimei picături de lapte și a ultimului ou din gospodăria fermierului. Dacă impozitează tot din gospodărie, să vină ANAF să mulgă, să hrănească animalele, să facă curat, a scris fermierul Nelu Popescu, pe un grup de profil Facebook.

Doar întreb....căci sunt unii care tot o țin una şi bună:impozitarea ultimei picături de lapte si ultimului ou din gospodaria fermierului! Asadar:

1.Dacă impozitez tot din gospodarie,sămbăta si dumininica vine ANAF-ul să mulgă,sa faca curat si sa hraneasca animalele?

muls-lapte_b


2.Dupa ce muncesc 8 ore si am treaba la jumatate,vine ANAF-ul si imi ia furca din mână si continuă el pana noaptea tarziu cand se termină treaba?
3.In zilele de sarbatoare legala sau religioasa,de Anul Nou,Craciun şi Paşte vine ANAF-ul si face toate muncile in grajd?
4.In zilele cand sunt lat de bolnav pot scoate adeverința medicala(pe 1 sau mai multe zile) si ANAF-ul mă va inlocui la treabă?
5.Laptele meu fie Luni ,fie Duminică,fie Crăciun are acelasi preț. Suportă ANAF-ul un spor de 50%-100% pentru munca mea din week-end si/sau sarbatoari?
6.Noaptea cand trebuie sa fete o vacă pot suna ANAF-ul să vina sa o pazeasca?(Daca vand vitelul vrea si el o parte)
7.Cand am serbare la scoală la copii sau treburi urgente in oras,pot suna ANAF-ul sa vină sa mă inlocuiasca pentru cateva ore

Pot scrie mai multe intrebari,dar astept raspuns la cele de mai sus.
Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Cu stima, Nelu Popescu.

 

Sursa:

https://www.agroinfo.ro/politic/fermier-daca-impoziteaza-tot-din-gopodarie-sa-vina-fiscul-sa-hraneasca-animalele-si-sa-curete-grajdurile

Login pentru a posta comentarii
giweather joomla module

Go to top