Sistemul de muncă în regim hibrid creşte productivitatea, dar adaugă presiune pe angajaţi şi lideri. „Românii, alături de alţi est-europeni, doresc să revină cât mai repede la birou.

Sistemul de muncă în regim hibrid creşte productivitatea, dar adaugă presiune pe angajaţi şi lideri. „Românii, alături de alţi est-europeni, doresc să revină cât mai repede la birou. 68% dintre români şi est-europeni doresc acest lucru, versus 53% dintre australieni, care sunt reticenţi să revină la birou.“

 

Munca susţinută în sistem hibrid creşte productivitatea, dar adaugă presiune atât pe angajaţi, cât şi pe leaderi, conform studiului global Resetting Normal: Defining the New Era of Work al grupului Adecco, des­făşurat şi în România.

„România face parte din acest studiu pentru prima dată. Este foarte interesant să vedem cum angajaţii români împărtăşesc aceleaşi griji şi preocupări ca cei din alte colţuri ale globului. De asemenea, studiul a relevat şi diferenţe mari de percepţie între angajaţii români şi cei din alte ţări sau grupuri de ţări“, spune Florin Godean, country manager al Adecco România. Godean adaugă că românii, alături de alţi est-europeni, au printre cele mai scăzute dorinţe de a lucra de la distanţă după pandemie. Doar 43% dintre români şi est-europeni doresc acest lucru, versus 64% de respondenţi din Japonia sau 63% din Marea Britanie.

 

 

Sursa:

https://www.zf.ro/eveniment/sistemul-munca-regim-hibrid-creste-productivitatea-adauga-presiune-20258468

Ultima modificare Luni, 13 Septembrie 2021 09:24

Login pentru a posta comentarii
giweather joomla module

Go to top