Ministrul Daea anunț ASTĂZI plata subvențiilor APIA!

"Suntem pregătiți pentru virarea a 1,3 miliarde euro către cei 790.000 fermieri români," a anunțat astăzi ministrul agriculturii, Petre Daea, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Ministrul agriculturii a fost astăzi pe șantier, la sistemul de irigații Giurgiu-Răsmirești.

"Împreună cu directorul general al ANIF, Cornel Popa, m-am deplasat la punctul de lucru de la SPA Pietrișu, urmărind stadiul lucrărilor de investiții privind impermeabilizarea canalelor, reabilitarea stației de pompare și lucrările de decolmatare de la Dunăre.

daea 12 oct_b
Am urmărit ritmul de execuție având în vedere condițiile prielnice pentru efectuarea lucrărilor ce ne dau posibilitatea să le realizam la timp și chiar în avans.

Din discuțiile de la fața locului am fost încredințați de constructor că aceste lucrări vor fi finalizate cu un an mai devreme, asigurându-l la rândul nostru, că îi punem la dispoziție sumele necesare prevăzute în contract.

Urmărim în fiecare zi ritmul în care se desfășoară lucrările de reabilitare a sistemului de irigații din cele 26 șantiere de lucru.

Timpul ne ajută să executăm atât lucrările de investiții, cât și cele din câmp, privind însămânțarea culturilor din aceasta toamnă.
Ploile căzute în ultima perioada creează condiții pentru lucrarea solului.

Începând de luni vom acorda subvențiile în avans, atât pentru producția vegetală cât și pentru zootehnie.

Suntem pregătiți pentru virarea a 1,3 miliarde euro către cei 790.000 fermieri români," a anunțat ministrul Petre Daea.

 

Sursa:

https://www.agroinfo.ro/politic/ministrul-daea-anunt-astazi-plata-subventiilor-apia

Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2022 10:57

Login pentru a posta comentarii
giweather joomla module

Go to top